برگزاری دومین جلسه کارگروه ارائه و پیگیری روش های جذب دانشجو در دانشکده علوم

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۸ کد : ۳۶۱۷ اخبار دانشکده

در ادامه برگزاری سلسله جلسات کارگروه ارائه و پیگیری روش های افزایش جذب دانشجو، روز یکشنبه مورخ 19 خردادماه 98 جلسه در محل دفتر ریاست محترم دانشکده علوم با حضور آقای دکتر موسوی ریاست دانشکده، آقای دکتر هیهات معاون آموزشی دانشکده، خانم دکتر مودی مسئول کارگروه و نمایندگان گروه ها آقای دکتر فلاح گروه فیزیک، آقای دکتر کلاته بجدی گروه شیمی، خانم دکتر حسین زاده و خانم دکتر ملایی گروه زیست شناسی و آقای دکتر غلامی گروه زمین شناسی برگزار گردید. دستور کار اصلی جلسه تهیه بروشور تبلیغاتی جهت معرفی گروه های آموزشی و آماده سازی و نهایی شدن طرح بروشور ها جهت ارائه در حاشیه برگزاری کنکور کارشناسی ارشد بود. بروشورهای تمامی گروه های آموزشی دانشکده مورد بررسی قرار گرفت و نقاط ضعف و قوت آن ها ارزیابی شد. مقرر گردید گروه ها نسبت به همسان­سازی طرح­ها اقدام نموده و حداکثر تا پایان وقت اداری روز یکشنیه طرح  نهایی را به دفتر دانشکده علوم تحویل دهند. همچنین در ادامه جلسه، اعضای کارگروه به ارائه نقطه نظرات خود پیرو مسائل مطرح شده در جلسه قبلی پرداختند.