دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۱ کد : ۲۷۱۴۶ اخبار اطلاعیه اسلایدر
دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی

دومین جشنواره قرآنی،فرهنگی وهنری شهیدآوین با هدف ترویج آموزههای قرآنی، دینی و متبلور نمودن توانمنـدیهای هنری دانشـجویان شاهد و ایثارگر در 4 بخش قرآنی، معارفی، هنری و ادبی در 13 رشته و در دو مرحله دانشـگاهی و کشوری (مطابق جدول زمان بندی آیین نامه جشـنواره) به میزبانی دانشـگاه شیراز  برگزار می گردد.

اریخ های مهم:

بخش قرآنی؛ رشته های قرائت(تحقیق- ترتیل) و اذان)

مهلت بارگذاری فایل تصویری شرکت کنندگان رشته های قرائت(ترتیل، تحقیق) و اذان توسط ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه ها در سایت جشنواره: تا 24 فروردین ماه 1403

بخش قرآنی (حفظ)

مرحله مقدماتی مسابقات حفظ قرآن کریم(حفظ جزء اول، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء- حفظ 20 جزء- حفظ کل) در تاریخ زیر به صورت مجازی، کتبی و متمرکز توسط دبیرخانه جشنواره برگزار می گردد. لینک آزمون برای افراد طبق شماره تماس های ثبت شده در سایت ارسال خواهد شد.

زمان برگزاری آزمون رشته های حفظ قرآن کریم(حفظ جزء اول، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء- حفظ 20 جزء- حفظ کل) : چهارشنبه 29 فروردین ماه 1403 ساعت 16

• مهلت ثبت نام رشته های حفظ قرآن کریم: تا 24 فروردین ماه 1403

بخش معارفی

•  آزمون مسابقات معارفی (حفظ موضوعی، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه) در تاریخ های زیر به صورت مجازی، کتبی و متمرکز توسط دبیرخانه جشنواره برگزار می گردد، لینک آزمون برای افراد طبق شماره تماس های ثبت شده در سایت ارسال خواهد شد.
  1.  رشته حفظ موضوعی: یکشنبه 26 فروردین 1403 ساعت 16
  2.  رشته نهج البلاغه: دوشنبه 27 فروردین 1403 ساعت 16
  3.  رشته صحیفه سجادیه: سه شنبه 28 فروردین 1403 ساعت 16
  • مهلت ثبت نام رشته های معارفی: تا 24 فروردین ماه 1403

بخش ادبی و هنری

•  آخرین مهلت بارگذاری آثار ادبی و هنری: 15 فروردین ماه 1402

نکات مورد توجه در مورد مسابقات قرآنی( قرائت(تحقیق- ترتیل) و اذان)

همه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های تابعه وزارت علوم امکان شرکت در این بخش را دارند. فایل تصویری از شرکت کنندگان بایستی تهیه شود. فایل تصویری از روبروی فرد تهیه شود. فایل تصویری همه شرکت کنندگان این رشته ها از طریق سایت جشنواره(قسمت ثبت نام شرکت کنندگان) ارسال شود. فایل از طریق اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه بارگذاری شود.

•  در ابتدای فیلم، قرعه انتخاب شده و مشخصات دانشجویی فرد، ذکر شده و بعد شروع به تلاوت شود.
  •  انتخاب یک قرعه و ارسال یک فایل تصویری جهت شرکت در بخش مسابقات قرآنی کفایت می کند.
  • قرعه های به شرح زیر ارسال می گردد.
  •  مهلت ثبت نام رشته های قرائت(تحقیق- ترتیل) و اذان)توسط دانشجویان در سایت جشنواره و مراجعه حضوری در ادارت شاهد و ایثارگر دانشگاه ها: تا 22 اسفندماه
  • مهلت بارگذاری فایل تصویری ثبت نام کنندگان رشته های قرائت(ترتیل، تحقیق) و اذان توسط ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه ها در سایت جشنواره: تا 24 فروردین ماه 1403