ثبت نام وام های دانشجویی

آغاز ثبت نام دانشجویان روزانه و نوبت دوم متقاضی وام های صندوق رفاه دانشجویان

قابل توجه کلیه دانشجویان روزانه و نوبت دوم متقاضی وام

* متقاضیان وام های دوره روزانه و نوبت دوم نیمسال دوم تحصیلی 98-97

می بایست ابتدا نسبت به ثبت درخواست وام مورد نظر خود در پرتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی www.bp.swf.ir اقدام نموده و سپس طبق جدول زمان بندی اعلامی به کارشناسان مستقر در اداره رفاه دانشجویان ( ساختمان مدیریت دانشجویی ) مراجعه نمایند. بدیهی است عدم مراجعه در خارج از زمان اعلام شده به منزله انصراف از وام تلقی شده و عواقب آن به عهده شخص دانشجو می باشد.

نکته 1: متقاضیانی که برای نخستین بار نسبت به درخواست وام خود اقدام می نمایند بایستی قبل از ورود به پرتال دانشجویی صندوق رفاه، نسبت به مراجعه به کارشناس مربوطه و ثبت شماره حساب بانک تجارت متعلق به متقاضی (وام گیرنده ) اقدام نمایند ( صرفا دانشجویان روزانه )

نکته 2 : دانشجویان نوبت دوم توجه داشته باشند که مبلغ وام به حساب شهریه دانشجویان واریز خواهد شد و نیازی به ثبت شماره حساب بانک تجارت نمی‌باشد

دانشجویان متقاضی انواع وام های دوره روزانه ( تحصیلی،ضروری،ودیعه مسکن،عتبات، ازدواج) صرفا از تاریخ بیست و یکم بهمن ماه لغایت هشتم اسفند ماه سال تحصیلی جاری می‌بایست به ثبت نام وام و تحویل مدارک اقدام نمایند.

* مدارک مورد نیاز انواع وام های دانشجویان دوره روزانه

*مدارک مورد نیاز جهت وام های دانشجویان نوبت دوم ( شهریه پرداز)

دریافت فرم تعهدنامه محضری

شرایط ضامن

دریافت نمونه فرم گواهی کسر از حقوق ( ویژه ضامنین بازنشسته )

دریافت فرم وام عتبات

متقاضیان وام های ویژه دکتری ( صندوق رفاه- بانک توسعه تعاون- ضروری ویژه دکتری )

نکته 1- تا سقف 150.000.000 ریال ارائه یک ضامن کفایت می کند و جهت وام های بیشتر از این مبالغ در طول تحصیل نیاز به تنظیم سند تعهد محضری دوباره و ارائه ضامن دوم می باشد، لذا توصیه می گردد در همان ابتدای امر نسبت به تنظیم سند تعهد با دو ضامن اقدام گردد

نکته 2- اعتبار مجاز در خصوص سند تعهد محضری سه سال از زمان تنظیم سند می باشد، لذا آندسته از دانشجویانیکه تمایل دارند از تعهد محضری مقاطع قبلی خود استفاده نمایند به این نکته توحه داشته باشند.

نکته 3- وام ضروری ویژه دکتری در سال تحصیلی جاری صرفا به دانشجویان 96 وماقبل 96 در سنوات مجاز تحصیلی اعطاء می گردد

نکته 4- آندسته از دانشجویانیکه در بانک توسعه تعاون تشکیل پرونده داداه اند و تا کنون موفق به دریافت وام نشده اند می توانند با مراجعه به شعبه مربوطه نسبت به انصراف از وام اقدام نموده و از این پس از صندوق رفاه دانشجویان وام خود را دریافت نمایند. دانشجویان جدیدالورود و سایر دانشجویان صرفا از صندوق رفاه دانشجویان می توانند وام خود را دریافت نمایند. دانشجویانیکه تا کنون از بانک توسعه تعاون وام خود را دریافت می نموده اند طبق روال قبلی نسبت به ثبت نام و دریافت وام خود اقدام نمایند.

دریافت فرم وام ضروری ویژه دکتری

دریافت فرم شماره یک وام تحصیلی ویژه دکتری

دریافت فرم شماره دو وام ویژه دکتری

دریافت فرم شماره یک وام تحصیلی ویژه دکتری (بانک توسعه تعاون)

دریافت فرم شماره دو وام تحصیلی ویژه دکتری ( بانک توسعه تعاون )

دانشجویان دکتری متقاضی وام تحصیلی ویژه صندوق رفاه صرفا از تاریخ بیست و یکم بهمن ماه لغایت هشتم اسفند ماه فرصت دارند جهت تکمیل مدارک و ثبت نام در پرتال دانشجویی اقدام نمایند و خارج از این تاریخ هیچ اقدامی نخواهد شد.

دانشجویان دکتری متقاضی وام تحصیلی ویژه بانک توسعه تعاون صرفا از تاریخ بیست و دوم دیماه  لغایت بیست و چهارم بهمن ماه فرصت دارند جهت تکمیل مدارک و ثبت نام در پرتال دانشجویی اقدام نمایند و خارج از این تاریخ هیچ اقدامی نخواهد شد.

دانشجویان دکتری متقاضی وام ضروری ویژه دکتری نیز صرفا از تاریخ بیست و یکم بهمن ماه لغایت هشتم اسفند ماه نسبت به ثبت نام و تکمیل مدارک خود اقدام نمایند.

دانشجویان دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی به کارشناس مستقر در پردیس امیرآباد ( سرکار خانم توکلی) مراجعه نمایند.

جهت اطلاع بیشتر در خصوص انواع وام های دانشجویی و شرایط آن به اداره رفاه دانشجویان مسقر در مدیریت دانشجویی مراجعه تمایند.

((شایان ذکر است اعطای هر کدام از وام ها منوط به تامین اعتبار از سوی صندوق رفاه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری می باشد و ثبت نام متقاضیان تضمینی جهت دریافت وام نخواهد بود.))

ثبت نام اینترنتی صرفا از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی www.bp.swf.ir خواهد بود.

اولویت اعطاء وام به متقاضیانی است که تا تاریخ پنجم اسفند ماه نسبت به ثبت نام و تکمیل مدارک خود اقدام نمایند.

راهنمای ویدئویی ثبت نام وام دانشجویی