برگزاری جلسه مشترک گروه آموزشی محیط زیست با اداره کل محیط زیست خراسان جنوبی

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۹ کد : ۱۲۳۴۵ اخبار دانشکده

جلسه مشترک گروه محیط زیست با اداره کل محیط زیست خراسان جنوبی روز شنبه 1399/12/16 برگزار گردید.

با حضور ، ریاست محترم پردیس کشاورزی و منابع طبیعی(جناب آقای دکتر شهیدی) و معاونت محترم کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بیرجند(جناب آقای دکتر سعیدی) و اعضای محترم هیئت علمی گروه محیط زیست؛ جهت بررسـی زمینه های همکاری پژوهشـی –تحقیقاتی گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند و اداره کل محیط زیست استان جلسه ی مشترکی در تاریخ 16/12/1399 برگزار گردید. در این جلسه صمیمی اعضای هیئت علمی گروه محیط زیست در رابطه با اولویت های پژوهشی اداره کل محیط زیست استان، برنامه های آتی گروه محیط زیست از جمله اولین همایش ملی فناوری های نوین و توسعه ی پایدار در شهریور ماه 1400 و وبینار علمی مشترک با دانشگاه رومانی در فروردین ماه 1400 اطلاع رسانی و نسخه ابتدایی تفاهم نامه با اداره کل محیط زیست ارائه گردید. درادامه ریاست محترم اداره کل محیط زیست استان با بیان اولویت ها و نیاز های پژوهشی استان و استقبال و تلاش اداره کل از هرچه بیشتر شدن همکاری ها با دانشگاه بیرجند و گروه محیط زیست به بیان نکات، چالش ها و پتانسیل های موجود دراین زمینه پرداختند. ریاست محترم پردیس جناب آقای دکتر شهیدی با بیان نکاتی در باره اولویت های پژوهشی محیط زیست استان بر ادامه دار بودن این گونه جلسات تأکید داشتند و جناب آقای دکتر سعیدی نیز با مثبت بیان کردن جلسات مشترک میان اعضای هیئت علمی و مدیران اجرایی استان، این گونه جلسات را از اولویت های بخش پژوهش دانشگاه دانستند. در این جلسه هر یک از اعضای محترم هیئت علمی نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با مسائل مطرح شده در جلسه بیان نمودند.