برگزاری نشست رئیس بانک تجارت شعبه دانشگاه با هیأت رئیسه دانشکده کشاورزی در خصوص ارائه مطلوب تر خدمات بانکی در دانشکده

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۴ کد : ۱۸۴۵۲ اخبار دانشکده

طی این نشست که روز شنبه ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ با حضور رئیس بانک تجارت شعبه دانشگاه و هیأت رئیسه دانشکده کشاورزی در محل دفتر ریاست دانشکده برگزارشد، مقرر گردید با عنایت به حضور فیزیکی دانشجویان و همچنین سکونت بخش کثیری از دانشجویان در خوابگاه های مستقر در دانشکده کشاورزی، برای ارائه مطلوب تر خدمات بانکی (حضوری و الکترونیکی) و انجام خدمات غیر حضوری بانکی از قبیل انتقال وجه، دریافت صورتحساب، پرداخت قبوض، خرید شارژ، پرداخت اقساط و ...  یک دستگاه کیوسک غیر نقدی (Cashless ATM)  در محل ساختمان آموزشی دانشکده نصب و راه اندازی گردد. همچنین تصمیم گیری در خصوص راه اندازی مجدد باجه بانک تجارت در دانشکده کشاورزی به ابتدای نیمسال تحصیلی آینده موکول گردید.

آخرین ویرایش۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱