برگزاری کارگاه آموزشی و بازدید علمی دانشجویان گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۴۰۷۲ اخبار دانشکده

کارگاه آموزشی  با عنوان “اجرا،نگهداری و ارزیابی  سیستم های آبیاری تحت فشار” با حضور دانشجویان و علاقه مندان به علوم مهندسی آب در روز چهارشنبه مورخه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به مدت ده ساعت در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این برنامه دکتر فاطمه حاجی آبادی عضو گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند و دکتر احسان محمدی، مدیرعامل شرکت پیام آوران سیماب ماهان با اشاره به سرفصل های دوره، به تشریح مباحث مرتبط پرداختند و در ادامه در ارتباطی دو سویه موضوعات جلسه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت. این دوره بصورت تئوری در خصوص آشنایی با سیستم های آبیاری تحت فشار، اجزای سیستم ها و سیستم کنترل مرکزی، انواع فیلتراسیون، انواع آرایش لوله های آبده و نحوه بهره برداری از سیستم ها به همراه نمایش فیلم های مربوط، ارایه گردید. شایان ذکر است این کارگاه با هماهنگی مرکز زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند برگزار شد. همچنین برنامه بازدید علمی درس طراحی سامانه های آبیاری تحت فشار ویژه دانشجویان گروه علوم و مهندسی آب با همکاری حوزه معاونت آموزشی دانشگاه بیرجند و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سربیشه، برگزار شد که در روز پنجشنبه  ۲۸ اردیبهشت، دانشجویان و کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی سربیشه و کشاورزان با حضور در محل باغ های پسته در منطقه مختاران و پروژه های اجراشده شرکت پیوند خاوران، از نزدیک در جریان مسایل و مشکلات موجود در زمینه بهره برداری از سیستم های آبیاری قطره ای قرار گرفتند.