سخنرانی آقای دکتر حسین بارانی با عنوان معرفی پایگاه های اطلاعاتی ملی و بین المللی

۱۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۵ کد : ۱۰۷۸۹ اخبار دانشکده

سومین نشست از مجموعه سخنرانی های هفته پژوهش گروه فرش و هنراسلامی بیرجند دوشنبه 10 آذرماه ساعت 10 صبح بصورت مجازی برگزار گردید. در این کارگاه علمی، بیش از 100 نفر از دانشجویان و اعضای هیات علمی حضور داشتند.

آقای دکتر بارانی در این کارگاه پس از معرفی اجمالی معتبرترین پایگاه های استنادی علمی بین المللی و مهم ترین انتشارات علمی دنیا به چگونگی جستجوی تخصصی در نمایه شناخته شده بین المللی اسکوپوس( Scopus) پرداختند و موارد مورد نیاز پژوهشگران جهت جستجو از طریق موضوع، نویسندگان، جستجوی تخصصی مقالات و ...  در این نمایه را ارائه دادند و پس از آن ضمن معرفی مهم ترین پایگاه های اطلاعاتی ملی به  معرفی و بررسی کامل نمایه ملی Sid  پرداختند. همچنین دکتر بارانی در پایان نشست به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند و چگونگی ارسال مقاله برای برخی مجلات را شرح دادند.