کارگاه آموزشی " انتخاب موضوع پایان نامه و نگارش طرح تحقیق" توسط عضو هیات علمی دانشکده هنر برگزار شد

۱۰ آذر ۱۴۰۱ | ۲۳:۱۳ کد : ۲۱۴۶۵ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر، کارگاه آموزشی " انتخاب موضوع پایان نامه و نگارش طرح تحقیق"، ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد، توسط دکتر هما مالکی، عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند، روز چهارشنبه 9 آذرماه  با حضور دانشجویان نوورود رشته فرش در مقطع کارشناسی ارشد، برگزار گردید.

با توجه به این که انتخاب صحیح موضوع پایان نامه و نوشتن پروپوزال، از مهمترین دغدغه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به شمار می آید، دکتر مالکی در این کارگاه در ابتدا به بیان نکات مهم در انتخاب موضوع پایان نامه پرداخت. در ادامه به روش دستیابی به منابع اطلاعاتی اشاره شد و در نهایت بخش های مختلف کاربرگ پروپوزال (طرح تحقیق) معرفی و به شیوه نگارش آن پرداخته شد.