از سلسله سخنرانی های هفته پژوهش؛

"ارزش های بصری و نمادین فرش شیخ صفی الدین اردبیلی" در دانشکده هنر بررسی شد

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۹ کد : ۲۱۵۱۸ اخبار دانشکده
"ارزش های بصری و نمادین فرش شیخ صفی الدین اردبیلی" در دانشکده هنر بررسی شد

به گزارش دانشکده هنر، سخنرانی مریم بیجاری دانشجوی ارشد رشته فرش با موضوع "ارزش های بصری و نمادین فرش شیخ صفی الدین اردبیلی" به مناسب هفته پژوهش گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن های علمی فرش، هنراسلامی و کانون هنرهای تجسمی در زمینه هنرهای اصیل ایرانی چون فرش و زیباشناسی، نشست علمی با سخنرانی خانم مریم بیجاری دانشجوی سال دوم رشته ارشد فرش در تاریخ 05/09/۱۴۰1 برگزار کرد. فرش شیخ صفی¬الدین اردبیلی که با نام فرش اردبیل نیز شهرت دارد یکی از فرش های ایرانی است که در دوره صفویه جهت مفروش کردن بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی بافته شده و از نظر طراحی و رنگ آمیزی، نظر هر بیننده ای را به خود جلب می کند. در این سخنرانی خانم مریم بیجاری که این پژوهش را در درس زیباشناسی فرش با تدریس دکتر آرزو پایدارفرد تنظیم نمودند، به دو اصل مهم ارزش های بصری یا دیداری و ارزش های نمادین فرش مذکور از طریق بیان فرم، ساختار، رنگ، تناسبات و ... پرداختند. لازم به ذکر است فرش شیخ صفی در فهرست 50 شاهکار هنری برتر جهان قرار دارد.