rahbari

اطلاعیه بورس کشور برونئی 2023

بورسیه تحصیلی دولت برونئی دارالسلام  به دانشجویان خارجی
سال تحصیلی 2023/2024

مهلت ثبت نام:  15 فوریه 2023 است.

بورسیه تحصیلی به متقاضیان این امکان را می دهد که در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در موسسات آموزش عالی زیر در برونئی تحصیل کنند:
•    دانشگاه برونئی دارالسلام (UBD)
•    دانشگاه اسلامی سلطان شریف علی (یونیسا)
•    دانشگاه فناوری برونئی (UTB)
•    کالج دانشگاه تدریس دینی سری بیگاوان (KUPU SB)
•    پلی تکنیک برونئی (PB).
سال تحصیلی ژوئیه / آگوست 2023 آغاز می شود.
درخواست های غیر واجد شرایط رد خواهند شد. لطفاً قبل از درخواست بررسی کنید که معیارهای واجد شرایط بودن زیر را دارید:
متقاضیان باید:
سن 25 برنامه های کارشناسی، و سن 35 سال، برای برنامه های کارشناسی ارشد،
در زبان انگلیسی با نمره 6 در آزمون GCE 'O' یا درجه 'C' در زبان انگلیسی IGCSE (به عنوان زبان دوم) یا نمره آیلتس 6.0 یا حداقل نمره تافل 550 مهارت داشته باشید

توجه: این بورسیه عمدتاً برای دانشجویان بین المللی است که برای اولین بار در برونئی دارالسلام تحصیل می کنند. برونئی‌ها، مقیمان دائم برونئی و دانشجویان بین‌المللی در حال تحصیل/که در موسسات عالی برونئی تحصیل کرده‌اند، واجد شرایط نیستند

مدارکی که باید در فرم درخواست بارگذاری شوند. ( فرم درخواست BDGS  : )
عکس سایز پاسپورت اخیر
رونوشت واقعی گواهی شده
برای اسنادی که به زبان انگلیسی نیستند، باید ترجمه‌های تایید شده  انگلیسی  مدارک پشتیبان ارائه شود.
کپی واقعی گواهی
ارجاعات و توصیه های داوران (فرم C1 و C2)

برای کسب اطلاعات بیشتر رشته ها و شرایط هر یک از دانشگاه ها از لینکهای زیر استفاده نمایید. برای سؤالات مربوط به دوره ها / برنامه های ارائه شده، لطفاً پیوندهای زیر را مرور کنید:
دانشگاه اسلامی برونئی دارالسلام کالج دانشگاه فنی سلطان شریف علی برونئی کالج دانشگاه اوگاما سری بگاوان (KUPU SB) پلی تکنیک برونئی
برای درخواست، لطفاً فرم درخواست آنلاین را در پیوند زیر پر کنید -  فرم درخواست BDGS .

متقاضیانی که برای دانشگاه برونئی دارالسلام درخواست می دهند باید یک درخواست آنلاین از طریق لینک زیر تکمیل نمایند.

نظر شما
پست الكترونيک