جلسه معارفه دانشجویان نوورود ۱۳۹۸ دانشکده هنر

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۷ کد : ۴۹۱۶ اخبار دانشکده

جلسه معارفه دانشجویان نوورود دانشکده هنر در مورخه1398/07/23در محل سالن شهید بهشتی دانشکده هنر با حضور دکتر نجفی معاونت محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه ، آقای دکتر بارانی رئیس دانشکده، معاون آموزشی، مدیران گروه ها و جمعی از اساتید گروه های آموزشی برگزار شد در این جلسه که با حضور بیش از 100 دانشجوی نوورود انجام پذیرفت؛ ریاست دانشکده ضمن خوشامدگویی ورود دانشجویان را به دانشگاه بیرجند تبریک گفت. دکتر نجفی از دانشجویان درخواست کرد تا با پژوهش بیشتر و حمایت های همه جانبه به بحث کارآفرینی و ارتباط دانشگاه با جامعه بویژه نقش دانشجویان دانشکده هنر در این خصوص مواردی را متذکر شدند. در ادامه دکتر زارعی در خصوص توجه ویژه به رعایت آیین نامه های آموزشی از جانب دانشجویان دعوت کرد ؛ خانم فخر عضو هیات علمی دانشکده هنر در خصوص انجمن های علمی دانشکده و نقش آنها در جهت تشویق و پیشبرد برنامه های دانشکده را تشریح نمود. در پایان جلسه از دانشجویان نوورود پذیرفته شده با رتبه برتر تقدیر به عمل آمد.

آخرین ویرایش۲۴ مهر ۱۳۹۸