پذیرش طرح پژوهشی عضو هیات علمی دانشکده هنر در اولین فراخوان طرح های پژوهشی مشترک علمی ایران- ترکیه

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۹ کد : ۸۰۱۱ اخبار دانشکده

نتایج اولین فراخوان طرح های پژوهشی مشترک ایران- ترکیه اعلام شد و در این فراخوان تعداد 22  طرح مشترک میان پژوهشگران ایرانی و ترکیه ای انتخاب گردیده است.

در پی اعلان فراخوان طرح های پژوهشی مشترک ایران و ترکیه در چارچوب برنامه TUBITAK-MSRT Joint Call 2020  (وزارت عتف- توبیتاک) درتیرماه 1398 که به دریافت 164 طرح پژوهشی مشترک بین  محققان ایرانی و ترکیه ای منجر شد و بعد از جمع بندی نظرات داوران هر دو کشور طی فروردین و اردیبهشت 99، تعداد 22 طرح  مشترک میان پژوهشگران ایرانی و ترکیه ای، که در لیست داوری هر دو طرف برای انتخاب نهایی توصیه شده بودند، با تصمیم مشترک مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و توبیتاک انتخاب شدند. فهرست طرح های منتخب همراه با اسامی پژوهشگران، عناوین پروژه و نام دانشگاه های مربوطه، بر روی سایت  مرکز همکاریهای علمی و بین المللی وزارت عتف (https://cisc.msrt.ir/fa) اعلام شده است. ازبین 22 طرح برگزیده، یک طرح ارائه شده توسط خانم دکتر هما مالکی، عضو هیأت علمی گروه فرش متعلق به دانشگاه بیرجند می‌باشد. ضمناً سایر طرح‌های پذیرفته شده جهت بهره مندی از این گرنت، متعلق به اعضای هیأت علمی دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، تهران، علم و صنعت، تبریز، شهید مدنی آذربایجان، و ارومیه می‌باشند.