نشست علمی «بررسی و تحلیل جایگاه سوریه و لبنان در مناسبات بین الملل در راستای گام دوم انقلاب اسلامی» در دانشگاه بیرجند برگزارشد.

۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۰ کد : ۶۲۶۹ اخبار اطلاعیه ها

نشست علمی ((بررسی و تحلیل جایگاه سوریه و لبنان در مناسبات بین الملل در راستای گام دوم انقلاب اسلامی)) در روز چهارشنبه مورخه 98/9/27 در محل تالار فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. سخنران این نشست، دکتر محمدعلی مهتدی، دیپلمات سابق ایران در لبنان و پژوهشگر مطالعات استراتژیک خاورمیانه در صحبتهایش ضمن بیان مسائل امروز خاورمیانه به بحث ارتباطات در فضای بین المللی اشاره کرد. وی در ادامه صحبتهایش به تحلیل شرایط امروز سوریه و عراق پرداخت و به محدودیت های ارتباطی و فضای مجازی و جنگ نرم اشاره کرد. شایان ذکر است این جلسه به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری بسیج اساتید برگزار شد.

آخرین ویرایش۲۸ بهمن ۱۳۹۸