فرارسیدن «روز معلم و بزرگداشت مقام استاد» گرامی باد

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۰ کد : ۷۷۷۷ اخبار اطلاعیه ها

"معلم امانت داری است که امانت او غیر از همه امانت هاست، انسان امانت اوست."

امام خمینی(ره)

به یاد یک شخصیت علمی و فلسفی که باشهادت او، دنیایی غرق اسف شد ، و جهان فضل و دانش در نبودش عزادار گشت:

استاد شهید مرتضی مطهری دانشمندی بود متفکر و محقق، دارای هوش سرشار و فکری روشن و ذهنی واقع بین، تالیفاتی که از خود به یادگار گذاشته وتحقیقاتی که در اطراف مقاصد علمی و برهان نگاشته و در لابلای کتابهایش به چشم می خورد، اعجاب آور است.

مرحوم مطهری با تاریخ زندگی پر ارزش و سعادتمند خود که پر از تلاش علمی و تفکر فلسفی بود به شیفتگان علم و فلسفه، پیغامی رسا و پر ارزش می فرستد که از کوشش و تلاش کمال هر گز آرام ننشسته و مجاهده ی علمی و کمالی را هرگز فراموش نکنند و حیات خود را که بهترین متاع انسانی است در بازار حقایق به حیات معنوی که حیات عالی انسانی است و تا دنیا دنیاست بقای ابدی دارد  تبدیل کنند و در این چند روز زندگی شیفته و فریفته ی شخصیتهای ساختگی و خیالی نباشند.

آری، یک راه باریکی که یک مرد دانشمند به حقایق باز کند، برای وی حیات ابدی می بخشد و از دنیا و مافیها ارزنده تر است.

***************
فرارسیدن "روز معلم و گرامیداشت مقام استاد" را به بزرگ امانتداران تاریخ، معلمان و اساتید محترم تبریک عرض می نماییم.

کانون بسیج اساتید دانشگاه بیرجند

آخرین ویرایش۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹