برگزاری وبینار پیشگیری از خودکشی و مقدمات مداخله در بحران (ویژه طلاب حوزه های علمیه استان خراسان جنوبی)

۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۵ کد : ۱۴۳۴۵ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار پیشگیری از خودکشی و مقدمات مداخله در بحران (ویزه طلاب حوزه های علمیه استان خراسان جنوبی) به همت مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشگاه و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی در تاریخ ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

این وبینار به مناسب روز جهانی پیشگیری از خودکشی و مقدمات مداخله در بحران، با محوریت آموزشی برنامه بتا آغاز گردید. آقای دکتر صمدیه رئیس مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشگاه و مدرس این وبینار با اشاره به اهمیت برنامه بتا (بپرس، ترغیب کن، ارجاع بده) سخن خود را آغاز کردند.

فرآیند خودکشی، آشنائی با علائم و سرنخ های خودکشی در افراد، باورهای نادرست و واقعیت ها در مورد خودکشی و توضیح فرآیند بتا (نحوه پرسیدن افراد از خودکشی، چگونگی ترغیب و نحوه ارجاع) از دیگر موارد مطرح شده در این وبینار هستند.

در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد و شماره تلفن های ضروری در مواقع خاص عنوان گردید.

آخرین ویرایش۲۷ شهریور ۱۴۰۰

نظر شما :