سومین جلسه ستاد جذب دانشجویان توانمند برگزار شد

۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۴۸ کد : ۱۹۱۴۹ اخبار ستادی
سومین جلسه ستاد جذب دانشجویان توانمند روز یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ با حضور تمامی اعضا در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
سومین جلسه ستاد جذب دانشجویان توانمند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در سومین جلسه ستاد جذب دانشجویان توانمند دکتر هادی صمدیه مسئول اجرایی ستاد گزارشی از مهم‌ترین فعالیت‌های این ستاد جذب دانشجویان توانمد را در سال 1400 ارائه کرد و برنامه‌های پیش روی این ستاد را برشمرد.
دکتر سیدجواد حسینی‌واشان سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به اهمیت ستاد جذب بعنوان یکی از ارکان مهم دانشگاه اشاره کرد و گفت: جذب دانشجویان در سال 1400  نسبت به سال قبل رشدی در حدود سه درصد داشته است.  وی با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در این ستاد، هماهنگی تمامی بخش‌های دانشگاه در راستای جذب دانشجویان را حائز اهمیت دانست و افزود: به منظور جذب دانشجویان توانمند لازم است از تمامی شیوه‌ها و ابزارهای نوین استفاده کرد.در ادامه اعضای حاضر در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را  ارائه کردند که از مهم‌ترین این پیشنهادات می‌توان به ایجاد رشته‌های پرطرفدار و استفاده از پتانسیل صدا و سیما اشاره کرد.