برگزاری چهارمین همایش کشوری کانون های همیاران سلامت روان به میزبانی دانشگاه اصفهان

چهارمین همایش کشوری کانون های همیاران سلامت روان به میزبانی دانشگاه اصفهان در تاریخ ۱۲ و ۱۳ بهمن برگزار گردید.نمایندگان مرکز مشاوره و کانون همیاران در این همایش حضور به عمل آوردند.

روز اول این برنامه با تلاوت قرآن و سپس خیرمقدم گویی جناب آقای دکتر حاجی حسینی(معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان) آغاز گردید. درادامه این برنامه سرکارخانم دکتر صادقی(مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم و دبیر علمی همایش) به تشریح اهداف همایش و ارائه گزارش برنامه­ های انجام شده جهت ارتقا سواد سلامت روانی_اجتماعی توسط همیاران پرداخت.

میز گردی با عنوان خودکشی و نقش همیاران سلامت روان در پیشگیری از آن و با حضور جناب آقای دکتر یعقوبی(عضو شورای راهبردی دفتر و عضو هیات علمی دانشگاه شاهد)، جناب آقای پیروی(رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران و دبیر منطقه یکم) و جناب آقای دکتر ملکوتی(عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) برگزار گرید.

همچنین سرکار خانم ملکی راد(دانشجوی دانشگاه بیرجند) با محوریت مسائل مربوط به دانشگاه و دانشجویان به اجرای استندآپ پرداخت.

در انتهای این برنامه ضمن ارائه گزارش روند اجرایی همایش توسط جناب آقای دکتر صادقی(دبیر اجرایی همایش)، تقدیر از کانون های برتر کشوری به عمل آمد.

روز دوم این همایش، برنامه اصفهان گردی با هدف ارتقا نشاط دانشجویان برگزار گردید و از میدان نقش جهان بازدید انجام شد.خانم نرجس سیارفر دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه بیرجندبه عنوان دبیر کانون همیاران در این همایش حضور داشتند

کلید واژه ها: کانون همیاران

نظر شما :