افتتاح مرکز بهداشت و درمان (درمانگاه فرهیختگان) دانشگاه بیرجند

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۶ کد : ۱۹۷۶ اخبار دانشگاه اخبار برگزیده اخبار ستادی
مرکز بهداشت و درمان(درمانگاه فرهیختگان) دانشگاه بیرجند امروز چهارشنبه اول اسفند ۹۷ با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.
افتتاح مرکز بهداشت و درمان (درمانگاه فرهیختگان) دانشگاه بیرجند

مرکز بهداشت و درمان(درمانگاه فرهیختگان) دانشگاه بیرجند امروز چهارشنبه اول اسفند 97 با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر احمدخامسان رئیس دانشگاه بیرجند، جمعی از رؤسای دانشگاه های استان،  مسئولان و مدیران دانشگاهی در پردیس دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مرکز بهداشت و درمان (درمانگاه فرهیختگان) دارای 591 مترمربع زیربنا می باشد که  با هزینه ای بالغ بر 12100 میلیون ریال توسط دکتر صدیقی افتتاح شد.
احداث پروژه درمانگاه فرهیختگان دانشگاه از سال 1395شروع شد و در اول اسفند 1397 احداث و تجهیز این مرکز به پایان رسید.
اعتبار هزینه شده در این مرکز شامل 8500 میلیون ریال اعتبارات ملی و اختصاصی و 3600 میلیون ریال از طریق کمک خیرین می باشد.

همچنین دکتر صدیقی امروز رستوران مکمل دانشجویی دانشگاه بیرجند را نیز افتتاح نمود.
از دیگر برنامه های دکتر صدیقی در بیرجند می توان به جلسه بررسی وضعیت آموزش عالی در استان خراسان جنوبی که با حضور رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی برگزار می شود اشاره نمود.