برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در مساجد دانشگاه بیرجند

۱۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۲۶۶۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مراسم پرفیض و معنوی اعتکاف به مدت سه روز از ۱۵ لغایت ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ در مساجد دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در مساجد دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، حجت الاسلام والمسلمین جعفری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به استقبال بسیار خوب دانشجویان در مراسم پرفیض و معنوی اعتکاف اشاره کرد و گفت:  100 دانشجوی دختر دانشگاه‌های بیرجند در مسجد امام جعفرصادق(ع)  دانشگاه بیرجند معتکف شدند. همچنین 30 دانشجوی پسر نیز در مسجد حضرت ولی‌عصر(عج) در این مراسم معنوی شرکت کردند.
حجت الاسلام والمسلمین جعفری، اعتکاف را مکتب خودسازی و به خود برگشتن دانست و در اعلام برنامه‌های اعتکاف گفت: برگزاری حلقه‌های معرفتی، پرسش و پاسخ دانشجویی و برنامه‌های فرهنگی، سخنرانی با حضور اساتید دانشگاه و حوزه ، حلقه‌ها ، پاتق، حفظ قرآن و مسابقات کتابخوانی از جمله برنامه‌های اعتکاف ماه مبارک رجب بود. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، گفت: علاوه بر استقبال دانشجویان، اساتید و کارمندان نیز  در مراسم معنوی اعتکاف حضور داشتند.
وی افزود: براساس قرعه کشی انجام شده در بین  دانشجویان معتکف، به  4 نفر از معتکفین کمک هزینه سفر کربلا و به 8 نفر کمک هزینه سفر زیارتی به مشهد مقدس تعلق گرفت.