نشست هم اندیشی با موضوع پدافند غیر عامل و اختتامیه مسابقه ایده شو

در سالن بشارت مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند برگزار شد
نشست هم اندیشی با موضوع پدافند غیر عامل و اختتامیه مسابقه ایده شو

نشست صمیمی با موضوع پدافند غیرعامل با حضور نخبگان دانشگاهی، مرتبطین حوزه پدافند غیرعامل استان، نمایندگانی از نیروهای نظامی و انتظامی و برگزیدگان مسابقه ایده شو در تالار بشارت مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند  در مورخ 13 آبانماه 1398 برگزار شد. در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر خامسان حضور میهمانان ارجمند را خیر مقدم گفته و سپس آقای مهندس آخوندی مدیر کل محترم و دبیر شورای پدافند غیر عامل استان به ایراد سخن و بیان اهمیت پدافندغیرعامل مخصوصا پدافند سایبری پرداخت. تشریح اقدامات پدافندغیرعامل دانشگاه از زبان آقای دکتر تقی پور مساله دیگری بود که به آن پرداخته شد. برگزاری کارگاه های آموزشی، انجام پروژه های تحقیقاتی، شرکت موثر در نمایشگاه با ارائه چند محصول، اجرای مانور و... از مواری بود که آقای دکتر تقی پور به آن اشاره نمود؛ پس از ارائه توضیحاتی توسط آقای دکتر سعیدی رئیس مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه و آقای دکتر قاسمی گل رئیس مرکز آپای دانشگاه، نفرات اول تا سوم و نفر برگزیده مسابقه ایده شو دانشگاه معرفی شدند. این افراد به صورت بسیار مختصر ایده خود را بیان در حد چند دقیقه تشریح کردند. آقای آخوندی نیز برای حمایت از پایان نامه ها و رساله های مرتبط با حوزه پدافند غیرعامل قول مساعدت داد و پیشنهاد شد که مسابقه ایده شو در حد کشوری  و استارتاپ ویکند توسعه یابد که مورد استقبال قرار گرفت. در پایان از نفرات برتر و برگزیده با اهداء لوح ، تقدیر به عمل آمد. خبر تکمیلی متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.

کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه بیرجند

کلید واژه ها: نشست هم اندیشی