آشنایی با پدافند غیرعامل(جزوه)

۰۱ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۷ کد : ۴۴۶ اطلاعیه ها
آشنایی با پدافند غیرعامل(جزوه)

موضوع پدافند غیر عامل در جهان هستی از قدمتی به اندازه تاریخ زندگی انسان برخوردار است.در این راستا در طول تاریخ بشری، تسلیحات تهاجمی و به تبع آن اقدامات دفاعی نیز شاهد تغییر و تحول چشمگیری بوده و این پیشرفت و فناوری کماکان ادامه یافته و فرآیند و روندی اجتناب ناپذیر به خود گرفته است. وظیفه خطیر و حیاتی ما در دنیای پر چالش مملو از منازعات و مناقشات ، مصون سازی کشور از طریق بالا بردن قدرت بازدارندگی ، ارتقاء پایداری و آستانه مقاومت ملی، مصون سازی و کاهش آسیب پذیری زیرساخت های (حیاتی، حساس و مهم) و تسهیل مدیریت بحران در برابر تهدیدات متنوع فراروی پیرامونی و فضای سرزمینی نظام جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ براین اساس کمیته پدافندغیرعامل دانشگاه بیرجند برای آشنایی بیشتر دانشگاهیان عزیز اقدام به ارائه جزوه پیوست نموده است. این جزوه منبع و حاوی سوالات مسابقه هفته نکوداشت پدافند غیرعامل نیز می باشد.

کلید واژه ها: پدافند غیرعامل