افزوده شدن یک سطح امنیتی جدید در سامانه پویا برای ورود نمرات

۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۰ کد : ۷۶۰۴ اخبار اطلاعیه

جهت افزایش سطح امنیتی سامانه پویا در بخش ثبت و ویرایش نمرات، یک سطح اعتبارسنجی دیگر به این سامانه اضافه شد. زمانی که مدرس محترم درس، قصد ورود نمره را دارد، یک درخواست کد اعتبارسنجی ارسال می‌کند. کد مزبور به تلفن همراه وی که پیشتر در سامانه ثبت شده، پیامک می‌شود و پس از آن بمدت پنج دقیقه امکان ورود این کد در سامانه وجود دارد. در صورت عدم ورود کد در این مدت مجدد باید درخواست تکرار شود. پس از ورود کد اعتبارسنجی و تأیید آن توسط سامانه، مدرس امکان ثبت نمرات به مدت یک ساعت را خواهد داشت. در این مدت یک ساعته مدرس می‌تواند در سامانه پویای خود از امکانات دیگر سامانه نیز استفاده کرده، بین بخش ورود نمره و سایر بخشها جابجا شود.
در صورت خروج مدرس درس از سامانه پویا در این بازه یک ساعته و ورود مجدد، بایستی درخواست کد اعتبارسنجی مجدداً انجام شود.