انتصاب معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه

۱۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۱ کد : ۱۴۲۵ اخبار دانشگاه
انتصاب معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه

طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند دکتر محمدحسن الهی زاده به سمت معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در مراسمی که به منظور معرفی دکتر الهی زاده و تقدیر از خدمات دکتر مفید شاطری در محل معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی برگزار شد دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه  از خدمات دکتر مفید شاطری معاون قبلی دانشکده ادبیات قدردانی کرد.

دکتر محمد حسن الهی زاده عضو هیأت علمی گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند است. وی مدرک دکتری خود را در سال1383 از دانشگاه تربیت مدرس در رشته تاریخ گرایش اسلام دریافت کرد.

از سوابق علمی و پژوهشی دکتر الهی زاده می توان به چاپ سه عنوان کتاب، ارائه 25 مقاله همایشی، ارائه و چاپ 23 مقاله علمی در نشریات معتبر، انجام سه طرح پژوهشی و چاپ 20 مقاله دایره المعارفی اشاره کرد.

مدیر گروه تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی و عضویت در کمیته ناظر نشریات دانشگاه از سال 1386 تا کنون نیز بخشی از سوابق اجرایی نامبرده می باشد.