انتصاب مسئول امور پژوهشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۱ کد : ۱۹۲۶۴ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی‌گیو؛ سرپرست دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی وظایف امور پژوهشـی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست را به دکتر سیداحسان غیاثی مسئول امور پژوهشی دانشکده کشاورزی واگذار کرد.
انتصاب مسئول امور پژوهشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره به دکتر غیاثی آمده است؛ با اسـتناد به مصوبه اول جلسه مورخ چهارم تیر 1401 هیأت رئیسه دانشگاه(مبنی بر تجمیع مجدد بخش‌های اداری دانشکده‌های کشاورزی، و منابع طبیعی و محیط زیست) از تاریخ 5 تیر 1401، وظایف امور پژوهشـی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست نیز برعهده جناب‌عالی خواهد بود. کامیابی روزافزون جناب‌عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
همچنین سرپرست دانشگاه بیرجند در نامه جداگانه‌ای ضمن موافقت با اسـتعفای دکتر جواد چزگی از سـمت مسـئول امور پژوهشـی و مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ، از تلاش‌های مجدانه و مثمر ثمر ایشان قدردانی کرد.