برگزاری سومین کارگاه آموزشی آشنایی با طرح کسب و کار

۱۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۵ کد : ۴۸۰۸ اخبار ستادی
سومین کارگاه آموزشی آشنایی با طرح کسب و کار با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه بیرجند، امروز پنجشنبه ۱۸ مهر۱۳۹۸ در محل مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری سومین کارگاه آموزشی آشنایی با طرح کسب و کار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مهندس شورستانی، مدرس کارگاه، هدف اینگونه کارگاه‌ها را آشنایی با نقشه‌راه و ایجاد یک کسب وکار بیان کرد و گفت: خوب دیدن، خوب تحلیل کردن و خوب اجرا کردن از ویژگی‌های یک کارآفرین موفق است.
مهندس شورستانی افزود: عومل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، تکنولوژی، محیط زیستی و قانونی از جمله مهم‌ترین موضوعات تاثیرگذار در طراحی یک کسب و کار می‌باشد که کارآفرین می‌بایست به آن توجه کند.
وی در ادامه از چگونگی شناختِ اندازه بازار هدف، روند رشد بازار، آگاهی از نقاط ضعف و قوت و استفاده از فرصت ها و تهدید ها برای کسب وکار گفت و تحلیلِ رقبا را از مهم‌ترین وظایف یک کارآفرین موفق دانست.

آخرین ویرایش۱۸ مهر ۱۳۹۸