برگزاری پیش‌رویداد هم‌نت انار در دانشکده فنی فردوس

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۷ کد : ۴۸۳۵ اخبار ستادی
پیش رویداد هم‌نت انار در تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۹۸ در محل دانشکده فنی فردوس با هدف  بررسی چالش‌ها و ایده‌های جدید در زمینه این محصول استراتژیک برگزار گردید.
برگزاری پیش‌رویداد هم‌نت انار در دانشکده فنی فردوس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این پیش رویداد به چالش‌ها و ایده‌های جدید در مراحل کاشت، داشت، برداشت، فرآوری و بسته بندی محصول انار پرداخته شد و کسب و کارهای نوین در این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.
 این پیش رویدادها براساس تفاهم نامه منعقده بین معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند با بنیاد نخبگان در شهریور 1398 به همت مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه برگزار می‌شود.
لازم به ذکر است پیش رویداد های زعفران و زرشک نیز  آبان‌ماه  سال جاری در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.
همچنین رویداد کارآفرینی هم‌نت محصولات استراتژیک استان خراسان جنوبی در آذرماه در دانشگاه صنعتی بیرجند برگزار می‌گردد.