نشست مسئولان اداره کل اوقاف و امورخیریه خراسان جنوبی با دبیران همایش ملی وقف

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۸ کد : ۴۸۸۹ اخبار دانشکده

روز دوشنبه 22 مهرماه 1398 در راستای برگزاری اولین "همایش ملی کارکرد وقف در توسعه انسانی با تأکید بر وقف علمی"، که در تاریخ 21 آبان ماه 1398 برگزار خواهد شد، نشستی دوجانبه بین دست اندرکاران همایش با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خراسان جنوبی در سالن جلسات دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این نشست ابتدا دکتر جواد میکانیکی،دبیر همایش، گزارشی مصور از اقدامات انجام شده توسط کمیته علمی همایش اعم از مقالات دریافت شده در دبیرخانه همایش و وضعیت داوری آن ارائه نمود. سپس فعالیت های انجام شده از سوی کمیته اجرایی همایش بیان گردید.  در ادامه، حجت الاسلام بخشی پور مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان، ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته به منظور برگزاری همایشی با موضوع وقف از جانب گروه جغرافیا دانشگاه بیرجند، به تبیین نقش و ضرورت موضوع به ویژه برای استان خراسان جنوبی پرداخت. در پایان نیز ایشان به منظور کمک به برگزاری همایش، زمینه های مادی و معنوی همکاری را اعلام نمود که پس از توافق، مصوبات جلسه به امضای طرفین رسید.

آخرین ویرایش۲۳ مهر ۱۳۹۸