براساس تفاهم‌نامه‌ی امضا شده بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه علوم‌پزشکی اوترخت هلند انجام شد:

اعزام دانشجوی دکتری دانشگاه بیرجند برای گذراندن فرصت مطالعاتی به کشور هلند

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۴ کد : ۴۹۰۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
بر اساس تفاهم‌نامه‌ی همکاری مشترک علمی دانشگاه بیرجند با دانشگاه علوم پزشکی اوترخت کشور هلند، حسن رایگان دانشجوی دکتری رشته مهندسی مکانیک-طراحی به هلند اعزام شد.
اعزام دانشجوی دکتری دانشگاه بیرجند برای گذراندن فرصت مطالعاتی به کشور هلند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، حسن رایگان دانشجوی دکتری رشته مهندسی مکانیک-طراحی کاربردی تحت راهنمایی دکتر سید یوسف احمدی بروغنی و دکتر وحید اربابی، پژوهش دوره دکتری خود را به صورت مشترک با دانشگاه اوترخت انجام می دهد.
وی برای گذراندن فرصت مطالعاتی با حمایت مالی کامل دانشگاه اوترخت که شامل کلیه هزینه های اقامت و بلیط پرواز رفت و برگشت می‌باشد از گروه پژوهشی ارتوپدی-بیومکانیک به هلند اعزام شد.
مهندس رایگان در این پژوهش مشترک به کمک پردازش تصاویر پزشکی و مدل‌سازی مفاصل با استفاده از علم مهندسی مکانیک به بررسی نحوه پیشرفت آرتروز در مفاصل می‌پردازد.
هم اکنون شش دانشجوی دکتری، سه دانشجوی کارشناسی ارشد وشش دانشجوی کارشناسی طبق این تفاهم‌نامه بین المللی به‌صورت فعال از دانشگاه بیرجند به سرپرستی دکتر وحید اربابی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک در گروه پژوهشی ارتوپدی-بیومکانیک مشارکت دارند.