برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده هنر

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۵ کد : ۴۹۱۹ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
جلسه معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده هنر، سه‌شنبه ۲۳مهر ۱۳۹۸ در محل سالن شهید بهشتی دانشکده هنر برگزار شد.
برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده هنر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه معارفه دانشجویان نوورود دانشکده هنر با حضور دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر حسین بارانی رئیس دانشکده، معاون آموزشی، مدیران گروه ها و جمعی از اساتید گروه‌های آموزشی برگزار شد.

در این جلسه دکتر بارانی رئیس دانشکده هنر ضمن خوشامدگویی ورود دانشجویان را به دانشگاه بیرجند تبریک گفت.

دکتر نجفی نیز نکاتی را در مورد اهمیت پژوهش، کارآفرینی و ارتباط دانشگاه با جامعه بیان کرد.

در ادمه دکتر زارعی به برخی از آیین‌نامه‌های آموزشی اشاره کرد و بر لزوم توجه دانشجویان به این آیین‌نامه‌ها تاکید کرد.

خانم فخر عضو هیات علمی دانشکده هنر نیز در خصوص نقش انجمن‌های علمی دانشکده در جهت تشویق و پیشبرد برنامه‌های دانشکده سخن گفت.

در پایان جلسه از دانشجویان نوورود پذیرفته شده با رتبه برتر تقدیر شد.