معرفی کتاب "یاد یاران" به عنوان برگزیده سومین جشنواره کتاب خراسان جنوبی

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۱ کد : ۵۶۴۱ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
در سومین جشنواره کتاب سال خراسان جنوبی کتاب "یاد یاران" (مجموعه مقالات همایش ملی نکوداشت خادمان علم و فرهنگ خاندان راشد‌محصل) به عنوان برگزیده جشنواره معرفی شد.
معرفی کتاب "یاد یاران" به عنوان برگزیده سومین جشنواره کتاب خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، براساس رأی هیئت داوران سومین جشنواره کتاب سال خراسان جنوبی در بخش کلیات کتاب «یاد یاران» مجموعه مقالات همایش ملی نکوداشت خادمان علم و فرهنگ (خاندان راشد‌محصل) به عنوان برگزیده جشنواره معرفی شد.
در این مراسم که با حضور مسئولان ملی و استانی برگزار شد، از دکترسیدمحمد حسین قریشی عضو هیأت علمی پیشکسوت دانشگاه بیرجند، دکتر ابراهیم محمدی عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند و محمدحسین رزقی برای تألیف کتاب یاد یاران تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
شایان ذکر است؛ همایش ملی نکوداشت خادمان علم و فرهنگ (خاندان راشد‌محصل) اردیبهشت 1397 به همت دانشگاه بیرجند و با همکاری بنیاد نخبگان استان خراسان‌جنوبی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

کتاب یاد یاران شامل مجموعه مقالات همایش ملی نکوداشت خادمان علم و فرهنگ (خاندان راشد محصل) به همت اساتید دانشگاه بیرجند گردآوری گردید و در اردیبهشت 1398 با حضور دکتر محمدرضا راشد‌محصل رونمایی شد.

آخرین ویرایش۱۱ آذر ۱۳۹۸