کارگاه خط‌ها و نقش‌ها به ساعت اکنون

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۵ کد : ۵۶۷۴ اخبار دانشکده

کارگاه خط‌ها و نقش‌ها به ساعت اکنون از مجموعه برنامه‌های تخصصی هنرهای تجسمی توسط استاد خلیل کویکی، هنرمند برجسته نقاشی‌خط ایران توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشکده هنر در محل سالن شهید بهشتی پردیس شهداء برگزار شد. در این کارگاه دانشجویان دانشکده هنر و سایر موسسات آموزشی و همچنین تعدادی از هنرمندان و استادان شهر بیرجند شرکت نمودند.

در ابتدای کارگاه، آقای دکتر حسین بارانی، رئیس دانشکده هنر ضمن خوشامدگویی به اساتید و هنرمندان، ابراز امیدرواری نمود که برگزاری چنین کارگاه‌های بتواند سطح مهارتی دانشجویان هنر را افزایش داده و سبب ارتقاء کیفی آثار هنری دانشجویان گردد. در ادامه، استاد خلیل کویکی در خصوص تاریخچه هنر نقاشی خط و تفاوتهای آن با هنر خوشنویسی و نقاشی پرداخت  و سپس دانشجویان با تکنیکهای خلق آثار نقاشی خط به صورت عملی آشنا شدند. همچنین در پایان برگزاری این کارگاه، آقای نبی زاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی به همراه آقای زمزم معاونت هنری این اداره از این کارگاه آموزشی بازدید نمودند.