آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹ با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی برگزار شد

۰۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۸ کد : ۹۱۸۴ اخبار ستادی
آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹ با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در حوزه امتحانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۹۹ با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی صبح امروز پنجشنبه 9 مرداد1399 با حضور 566 داوطلب زن و 773 داوطلب مرد در حوزه امتحانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزار آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط پزشک مستقر در آزمون از جمله موارد مهم انجام شده جهت برگزاری آزمون در فضای سالم و بهداشتی بود.

آخرین ویرایش۰۹ مرداد ۱۳۹۹