برگزاری آزمون کارشناسی ارشد با رعایت پروتکل های بهداشتی

۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۵ کد : ۹۳۰۹ اخبار ستادی
اولین روز از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد۱۳۹۹ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد با رعایت پروتکل های بهداشتی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون کارشناسی ارشد صبح امروز 16 مرداد1399 با شرکت 1897 داوطلب خانم  و 1692 داوطلب آقا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی بیرجند برگزار شد.

گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزار آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط پزشک مستقر در آزمون از جمله موارد مهم انجام شده جهت برگزاری آزمون در فضای سالم و بهداشتی بود.

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۳۹۹