نشست صمیمی همراه با پرسش و پاسخ با حضور دکتر خامسان در خوابگاه دخترانه صدف

دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند با همراهی دکتر قادر قادری، معاون فرهنگی، اجتماعی ودانشجویی، دکتر ثقه الاسلام، مدیر تربیت بدنی، مهندس منصوری، مدیر دانشجویی دانشگاه، مهندس عزیزی، رئیس اداره امور خوابگاه ها و صمدیه، کارشناس مشاوره و راهنمایی دانشجویی، سه شنبه 13آذر ماه 97، از ساعت 20 الی 23:30 به سئوالات دانشجویان پاسخ دادند.

در این جلسه نمایندگانی از 3 خوابگاه  دخترانه صدف، گلستان و توحید، ضمن مطرح نمودن مشکلات وکمبودهای خوابگاه های دانشجویی دخترانه از قبیل سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویان، سرعت و حجم اینترنت دانشجویی، برخی مشکلات تأسیساتی موجود در خوابگاه ها، کمبود برخی تجهیزات ورزشی و ...، خواستار پیگیری ورفع این مشکلات بودند.

ضمناً، در پایان این نشست، اتاق فرهنگی خوابگاه دخترانه صدف پس از تعمیرات اساسی و  اختصاص تجهیزات توسط رئیس دانشگاه افتتاح گردید.