از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

انتخابات نوزدهمین دوره انتخابات شورای مرکزی کانونهای فرهنگی،هنری،مذهبی و اجتماعی برگزار شد

نوزدهمین دوره انتخابات شورای مرکزی کانونهای فرهنگی،هنری،مذهبی و اجتماعی بصورت الکترونیکی برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، نوزدهمین دوره انتخابات شورای مرکزی کانونهای فرهنگی،هنری،مذهبی و اجتماعی از تاریخ یکم لغایت سوم آبان ماه و از طریق سامانه پویا برگزار شد.

موحدی، رئیس اداره فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ضمن اعلام این خبر افزود: با توجه به شرایط فعلی کشور و نبود دانشجویان در دانشگاهها، امسال تصمیم بر آن شد تا این دوره از انتخابات بصورت الکترونیکی و از طریق سامانه پویا برگزار شود. وی در ادامه خاطر نشان کرد: بیش از 200 نفر از دانشجویان فعال در زمینه های فرهنگی،هنری،مذهبی و اجتماعی و در قالب 25 کانون، کاندیدای این دوره از انتخابات بودند.

وی در پایان افزود: نتایج این دوره از انتخابات بلافاصله پس از رای گیری و تجمیع آرا از طریق معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اعلام شد.

نتایج نوزدهمین دوره انتخابات شورای مرکزی کانونهای فرهنگی،هنری،مذهبی و اجتماعی