با حضور معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف و جمعی از مسئولان استانی مراسم اختتامیه رویداد کمند بصورت مجازی برگزار شد

مراسم اختتامیه رویداد کار،مهارت و نوآوری دانشجویان دختر دانشگاههای خراسان جنوبی بصورت مجازی برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، مراسم اختتامیه رویداد کار،مهارت و نوآوری دانشجویان دختر دانشگاههای خراسان جنوبی ( طرح کمند) پیش از ظهر روز دوشنبه 5 آبان ماه در محل تالار شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد. دکتر احمد خامسان،رئیس دانشگاه بیرجند در ابتدای این جلسه که  با حضور دکتر معصومه ابتکار،معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مهندس عسکری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و جمعی از عوامل اجرائی و شرکت کنندگان حضور داشتند و بصورت مجازی برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این رویداد، به شعار «دانشگاه بیرجند، جامعه محور، مهارت آموز و کارآفرین» اشاره کرد و بر همت دانشگاه بیرجند برای برگزاری برنامه هایی همچون رویداد کمند تأکید کرد.

مهندس عسکری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در ادامه این جلسه، ضمن تقدیر و تشکر از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و همچنین دانشگاه بیرجند به جهت برگزاری رویداد کمند،گفت: رویداد کمند با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیم کارآفرینی، ایجاد ارتباط دانشجویان با شرکت های دانش بنیان، پارک‌های علم و فناوری و صندوق حمایت از کارآفرینی و ایجاد نشاط بین دانشجویان برگزار گردید. وی در ادامه خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح، ایده های برتر برای ورود به فضای کسب و کار معرفی می شوند. مهندس عسکری ابراز امیدواری کرد: با توجه به تفاهم نامه ای که با صندوق کارآفرینی امید امضا شده، ایده های برتر می توانند با دریافت تسهیلات زمینه اشتغال زایی را فراهم آورند.
در ادامه این مراسم، دکتر ابتکار نیز ضمن تقدیر و تشکر از دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و عوامل اجرایی رویداد کمند از تفاهم‌نامه بین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت علوم،تحقیقات و فناوری گفت و افزود: خوشحالیم که در قالب این تفاهم نامه، قدمی در جهت توانمندسازی دختران دانشجو برداشته‌ایم.
وی رسالت دانشگاه‌های قرن بیست و یکم را  ایجاد ارتباط بین دانش و بازارکار دانست و ابراز امیدواری کرد؛ دانشگاه‌ها بتوانند با برگزاری چنین رویدادهایی گامی در جهت آماده سازی دانشجویان دختر برای ورود به بازار کار و اشتغال بردارند.وی با اشاره به اینکه امروز دانشگاه اجتماعی دانشگاهی است که بتواند پیوندی عملی بین دانش، اجرا، اشتغال، کارآفرینی و تولید برقرار کند، گفت: مهارت آموزی باید در کنار کسب دانش در دانشگاه های ما اتفاق بیفتد و به خصوص ایده و ایده پردازی می تواند در بسیاری از موارد در کارها راهگشا باشد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به افزایش تعداد دختران فارغ التحصیل بر لزوم برگزاری بیشتر اینگونه رویدادها با تکیه بر ظرفیت‌های استانی تأکید کرد.

دکتر اکبری، مدیر اجتماعی دانشگاه، ضمن تشریح فعالیت صورت گرفته در دانشگاه بیرجند در خصوص رویداد کمند، به برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور مدرسان مطرح کشوری اشاره کرد و تاکید کرد: این رویداد با همکاری پارک علم و فناوری، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، معاونت پژوهشی و دفتر ارتباط با صنعت در دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در پایان این مراسم و با نظر هیات داوران این رویداد، اسامی ایده های برتر معرفی و از آنها تقدیر بعمل آمد.

رویداد کمند در دانشگاههای خراسان جنوبی، در بخش‌های هنر و صنایع دستی، کشاورزی و دامپروری و بهداشت و سلامت و با مشارکت بیش از 200 نفر از دانشجویان دختر دانشگاههای خراسان جنوبی برگزار شد که اسامی برگزیدگان بدین شرح است:
رتبه نخست رویداد: ایده خاطره چرم
رتبه دوم رویداد: ایده دانش کار
رتبه سوم رویداد: کوکرا
شایان ذکر است از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وظیفه اجرای طرح کمند در منطقه خراسان جنوبی بر عهده دانشگاه بیرجند قرار گرفت و دانشگاه‌های دیگر مجری این طرح نیز شامل، ایلام، حضرت معصومه(س)، حکیم سبزواری، خوزستان، زنجان، کرمان، لرستان، شهید مدنی و یزد بودند.