در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه اعلام شد:

معرفی اعضای پیشنهادی هیئت منصفه به ریاست دانشگاه

معرفی اعضای پیشنهادی هیئت منصفه به ریاست دانشگاه

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صبح روز سه شنبه مورخ 24 اردیبهشت ماه در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه که با حضور تمامی اعضای این شورا برگزار شد، اعضا جهت انتخاب هیأت منصفه به بحث و تبادل نظر پرداختند.دکتر قادری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، درگفتگو با خبرنگار ماضمن بیان این مطلب افزود: پس از بررسی های لازم، و مشورت با اعضای محترم شورای فرهنگی، این نفرات به عنوان اعضای هیأت منصفه به ریاست دانشگاه پیشنهاد و معرفی شدند. آقایان دکتر احمدی بروغنی(عضوهیأت علمی)، دکتر شهاب و دکتر زنگویی(عضو شورای فرهنگی دانشگاه)، قائدی و فواد الدینی( عضو دانشجو) اعضای هیئت منصفه پیشنهادی هستند.

هیئت منصفه، بر اساس آیین نامه تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل و توسط ریاست دانشگاه معرفی می شوند.