با حضور معاون و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند

۰۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۶ کد : ۴۲۰۳ اخبار
نشست معاونین، مدیران فرهنگی و اجتماعی و نمایندگان وزیر در هیأت نظارت بر تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور روز گذشته در محل دانشگاه بجنورد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نشست مشترک معاونین و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای منطقه 9 کشور روز گذشته در محل تالار ملک الشعرای دانشگاه بجنورد آغاز به کار کرد. دکتر قادری،معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: این نشست یکروزه با حضور23 دانشگاه و موسسه آموزش عالی منطقه 9 و باحضور دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مهندس محمد هادی عسکری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف  برگزارشد. وی در ادامه افزود: این نشست با هدف برررسی راههای افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت های فرهنگی،ارائه راهکارهای دانشگاهها برای ارتقای عفاف و حجاب،بحث و بررسی پیرامون فعالیت های تشکل های اسلامی و بحث و تبادل نظر در خصوص آیین نامه نشریات دانشجویی برگزار شد.

آخرین ویرایش۰۳ مرداد ۱۳۹۸