انعکاس خبری افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه بیرجند در هفتمین جشنواره ملی رویش در رسانه ها

در پی افتخارآفرینی دانشجویان کانون های فرهنگی،هنری،مذهبی و اجتماعی در هفتمین جشنواره ملی رویش و کسب عنوان دوم کشوری در این مسابقات، خبرگزاری های استانی و کشوری به انعکاس این خبر پرداختند.
خبرگزاری های صداوسیما(ایرنا)، دانشجویان ایران(ایسنا) ،باشگاه خبرنگاران جوان و خبرگزاری های محلی و استانی با انعکاس این خبر، به شرح جشنواره ملی رویش و نفرات برتر این جشنواره پرداختند.
شایان ذکر است، هفتمین جشنواره ملی رویش 6و7 شهریورماه، به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد و دانشگاه بیرجند با کسب 10 رتبه برتر،عنوان دوم این مسابقان را از آن خود کرد.