بازدید مدیر اجتماعی دانشگاه از اردوهای جهادی

۲۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۹ کد : ۵۵ اخبار بسیج دانشجویی

دکتر سیده عذرا میرکاظمی، مدیر اجتماعی دانشگاه، با همراهی نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند، امروز یکشنبه 17 تیرماه 97 از گروه های جهادی اعزامی از دانشگاه به روستاهای محروم شهرستان نهبندان در جنوب خراسان جنوبی، بازدید کرد.

این گروه های جهادی در قالب چهار گروه از خواهران و برادران در روستاهای فیروزآباد، چاه ولی عصر، افضل آباد و حسین آباد از ۶ تا ۱۸ تیر به انجام فعالیت های عمرانی، آموزشی، بهداشتی و فرهنگی می پردازند.

احداث مسکن برای افراد بی بضاعت، نصب دستگاه های حوله بافی و ترویج صنایع دستی، احداث حسینیه، برگزاری کلاسها و دوره های آموزشی، کارآفرینی، بهداشتی، مذهبی، کامپیوتر، هنری و صنایع دستی از جمله برنامه های دانشجویان بسیجی دانشگاه بیرجند در اردوهای جهادی تابستان است.