پنجاه و هفتمین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور به میزبانی دانشگاه نیشابور

پنجاه و هفتمین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 9 کشور به میزبانی دانشگاه نیشابور برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این نشست که با حضور ریاست محترم دانشگاه, جناب آقای دکتر صادقی سمرجانی, مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری, حجت الاسلام والمسلمین قربانی, سرکار خانم دکتر عدمی, رئیس محترم اداره فعالیت های فرهنگی اجتماعی و هنری وزارت علوم و نیز سرکار خانم دکتر میرکاظمی, دبیر محترم شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 9 برگزار شد, مباحثی در خصوص جایگاه و نقش دانشگاه در جامعه و اهمیت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به عنوان یکی از رسالت های اصلی دانشگاه ها مطرح شد. در انتهای مراسم از مدیران اسبق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها تقدیر و تشکر بعمل آمد.

پس از مراسم افتتاحیه نشست تخصصی با عنوان آسیب شناسی فضای مجازی در دانشگاه و بیان تجربیات و همچنین کارگاه آموزشی با عنوان شیوه های مخاطب شناسی و مدیریت جذب مخاطب در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی برگزارشد. شایان ذکر است که نشست تا ساعت ۲۰ روز چهارشنبه مورخ 97/4/13 ادامه داشت.