در کارگروه دانشجویی ستاد دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی استان خراسان جنوبی تاکید شد

لزوم هماهنگی دانشگاههای استان به منظور برگزاری باشکوه مراسم دهه مبارک فجر
نشست شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان، ظهر امروز ۱۶ دیماه و باحضور معاونین و مدیران دانشگاههای استان برگزار شد.

نشست شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای خراسان جنوبی ظهر روز دوشنبه مورخ 16 دیماه 98، در محل سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  بیرجند برگزار شد.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، این نشست با موضوع برنامه ریزی جهت مراسم ایام الله دهه مبارک فجر و با حضور معاونین و مدیران فرهنگی دانشگاههای استان برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر قادری، مسئول کارگروه دانشجویی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان، ضمن تسلیت شهادت سردار قاسم سلیمانی و تبریک پیشاپیش دهه مبارکه فجر، بر تلاش و هماهنگی اعضای کارگروه دانشجویی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی و تکیه هر چه بیشتر بر قابلیت های دانشجویی تاکید کرد. معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند در ادامه افزود: دانشگاههای استان با بهره گیری از توان ویژه دانشجویی خود می توانند نقش بسزایی در برگزاری مراسم ویژه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایفا نمایند.
در ادامه نمایندگان دانشگاههای استان، به بیان نظرات و پیشنهادات خود در جهت هرچه باشکوهتر برگزارکردن مراسم ایام الله دهه مبارک فجر پرداختند. در نهایت جلسه مصوباتی به دنبال داشت. برگزاری برنامه های متناسب با این رویداد بزرگ، در سطح دانشگاههای استان، دعوت به حضور گسترده دانشگاهیان در مراسم هفتمین روز شهادت سردار سلیمانی و ..... از جمله مصوبات این جلسه بود.