برگزاری جلسه هماهنگی ستاد اردوی راهیان نور

جلسه هماهنگی ستاد راهیان نور دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۱۶ بهمن ماه ۱۳۹۸ در محل سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه هماهنگی ستاد اردوی راهیان نور

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی ، نشست هماهنگی اعضای ستاد راهیان نور دانشگاه جهت برگزاری هرچه بهتر این اردوی معنوی، روز چهارشنبه مورخ 16 بهمن ماه 98 در محل سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر زنگویی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن بیان توضیحاتی در خصوص رسالت دفاع مقدس بر حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی از اردوی راهیان نور تاکید کرد. وی در ادامه صحبتهایش افزود: اردوی راهیان نور، موثرترین، مهم‌ترین و واجب‌ترین برنامه‌هایی است که تاثیر فراوانی بر دانشجویان دارد.
در ادامه اعضای حاضر در جلسه در خصوص روند برگزاری اردوی راهیان نور به بیان نظرات خود پرداختند.
تصمیم‌گیری در خصوص تعداد اتوبوس اعزامی به مناطق جنگی، هزینه های اردو، نحوه ثبت نام از متقاضیان، بسته فرهنگی و برنامه‌های ویژه طول سفر از مصوبات این جلسه بود.