برگزاری کارگاه آموزشی نقش کارکنان و اساتید در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دانشجویان

۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۹:۵۵ کد : ۶۸۸۸ اخبار
کارگاه آموزشی نقش کارکنان و اساتید در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دانشجویان در محل سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

کارگاه آموزشی نقش کارکنان و اساتید در پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانشجویان،  روز سه شنبه مورخ ۱۵ بهمن ماه، در محل سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. به گزارش واحد ارتباطات فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، این کارگاه آموزشی از سلسله برنامه های دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی دانشگاه و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت طرح و برنامه برگزار شد. شایان ذکر است این کارگاه آموزشی با تدریس دکتر اسدی یونسی، دکتری روان شناسی تربیتی دانشگاه بیرجند برگزار و با استقبال اساتید و کارکنان دانشگاه روبرو شد.

آخرین ویرایش۱۷ بهمن ۱۳۹۸