برگزاری مراسم تقدیر از معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

آیین تقدیر و تکریم از معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مراسم تقدیر از معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، پیش از ظهر روز چهارشنبه مورخ ۱۶ بهمن ماه، مراسم تکریم معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در محل سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی  و با حضور کارکنان این معاونت  برگزار شد. در ابتدای این جلسه، دکتر زنگوئی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر قادری در طول تصدی معاونت فرهنگی و اجتماعی گفت: ایشان در طی این دو سال خدمات فراوانی داشته اند و گامهای موثری در جهت توسعه فرهنگ در سطح دانشگاه برداشته اند. در ادامه دکتر قادری، معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن تشکر از مجموعه کارکنان این معاونت گفت: بدون شک، هر گونه تلاشی صورت گرفته در پرتو همکاری و کار تیمی تک تک همکاران این معاونت بوده است. وی در ادامه خاطر نشان کرد: جا دارد در اینجا از تلاش و همکاری شما قدردانی کنم.
در ادامه اعضای حاضر در جلسه به بیان نظرات خود پرداختند.
در پایان از دکتر قادری تقدیر بعمل آمد.