باحضور مدیرکل اموربانوان استانداری و جمعی از دانشجویان دختر و بانوان دانشگاهی از کارگاه دستان پرتوان موسسه خیریه حضرت رسول الله بیرجند بازید شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، با حضور نخعی،مدیر کل اموربانوان و خانواده استانداری، میرکاظمی، مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، موحدی، رئیس اداره فرهنگی دانشگاه و جمعی از دانشجویان و بانوان دانشگاهی از کارگاه دستان پرتوان موسسه خیریه حضرت رسول الله بیرجند بازدید بعمل آمد.
در ابتدای این بازدید که توسط کانون کارآفرینی دانشگاه و با همکاری کانون جوانان رضوی و کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی و با هدف معرفی بخش کارآفرینی این موسسه و به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن برگزارشد، راغبی،عضو هیئت امنای این موسسه گزارشی از روند تشکیل این کارگاه و خدمات و محصولات ارائه شده توسط این مرکز را ارائه کرد. در ادامه بازدیدکنندگان از بخشهای مختلف این کارگاه بازدید کردند.