درنشست کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس استان تاکید شد

لزوم توجه و همکاری دستگاههای اجرایی در تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان

جلسه کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس استان، روز یکشنبه مورخ چهارم اسفندماه برگزارشد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جلسه کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس استان روز یکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۸  در اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند برگزار شد.  دکتر علی زنگوئی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و نایب رئیس این کمیته  در ابتدای این جلسه بر اهمیت و جایگاه فرهنگ دفاع مقدس و وظیفه دستگاه های مسئول در این زمینه تاکید کرد. در ادامه، سرهنگ فلاحی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان ضمن تقدیر از  تلاشهای صورت گرفته در راستای حفظ و نشر اسناد دفاع مقدس، اقدامات و برنامه های انجام شده در مجموعه استان را امیدوار کننده توصیف کرد و بر تداوم کار و تسریع در امر تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان با همکاری همه دستگاه های استان تاکید نمود.  در این نشست که اساتید و اعضای شورای تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان و اعضای کمیته مذکور حضور داشتند، درخصوص اقدامات صورت گرفته در تدوین دانشنامه و مشکلات و محدودیت های موجود و راهکارهای رفع این موانع بحث و تبادل نظر شد.