در راستای اجرای طرح ملی کمند و دانش کار

نشست مشترک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با دانشگاه فنی و حرفه ای دختران بیرجند

به گزارش معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه بیرجند، نشست مشترک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای دختران(سپیده کاشانی)، پیش از ظهر روز سه‌شنبه مورخ 27 خردادماه در محل اتاق جلسات دانشگاه فنی و حرفه ای دختران بیرجند برگزار شد.

اکبری بورنگ، مدیر اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ضمن اعلام این خبر، گفت: این نشست با هدف مشارکت فی ما بین دو دانشگاه و افزایش مشارکت دانشجویان دختر دانشگاههای استان در خصوص دو رویداد کمند و استارتاپ دانش کار صورت گرفت.

اطمینان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای دختران بیرجند، نیز ضمن استقبال از طرحهای ارائه شده، خاطر نشان کرد: دانشگاه سپیده کاشانی آمادگی کامل دارد تا با مشارکت مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، در راستای هرچه بهتر برگزار شدن این دو رویداد همکاری و مشارکت کند.

گفتنی است معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از  دانشگاه‌های منتخب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجری دو رویداد کار،مهارت و فناوری دانشجویان دختر( کمند) و دانش کار  است.