نشست نحوه مواجهه با قیام عاشورا (ع) بهمراه مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) بصورت مجازی برگزار شد

۰۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۰:۲۷ کد : ۹۵۶۲ اخبار

به گزارش معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه، نشست ویژه شهادت امام حسین (ع) در شبهای تاسوعا و عاشورای حسینی و با حضور دانشگاهیان دانشگاه بیرجند برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین عماد، رئیس اسبق مرکز کتابخانه و اسناد مجلس شورای اسلامی و سخنران این نشست، ضمن بیان فلسفه قیام عاشورا به نحوه مواجهه با این قیام اشاره کرد. وی با تاکید بر این که عاشورا یک فناوری نرم افزاری است، بر ابعاد مختلف عاشورا در جامعه اشاره کرد.

معاون اسبق حوزه های علمیه کشور، در ادامه به بیان ابعاد شخصیتی امام حسین (ع) پرداخت.

در ادامه این گفتگو اعضای حاضر به بیان سوالات خود در زمینه قیام عاشورا و نهضت حسینی پرداختند. در پایان مراسم عزاداری و سینه زنی با مداحی حجت الاسلام و المسلمین نیکوکار بصورت مجازی برگزار شد. شایان ذکر است این مراسم از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی و به مناسبت عزای امام حسین (ع) برزگزار شد.

آخرین ویرایش۰۹ شهریور ۱۳۹۹