برگزاری یادواره بزرگ شبی با شهدا با حضور و گردهمایی احاد مردم به همت دانشکده فنی مهندسی فردوس

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۵ کد : ۲۴۰۲۶ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند مراسم شبی با شهدا به همت پایگاه های بسیج دانشجویی شهید آوینی، کوثر و امور فرهنگی دانشکده فنی و مهندسی در محل مزار شهدای شهر فردوس برگزار گردید.

میهمانان این محفل شهدایی از حضور ارزشمند مداح اهل‌بیت حاج عباس واعظی از مشهد، راوی گرانقدر دفاع مقدس حاج محمدرضا هادوی از شیراز و مجری صدا و سیمای خراسان رضوی آقای بانصری بهره بردند و رزق خود را از شهدا و امام جعفر صادق گرفتند. در پایان مراسم نیز قرعه کشی مسافر کربلا انجام شد و با عنایت ویژه شهدا تعداد ۱۳ نفر از مردم شهرستان و ۱۴ نفر از دانشجویان دانشکده فنی مهندسی با دعوت اباعبدالله عازم کربلا میشوند. با تشکر از تمامی ارگان‌ها و افرادی که در برگزاری این محفل پررزق و به یادماندنی ما را یاری کردند.